0

از مزرعه تا سفره 30 درصد گندم ایران از بین می‌ رود!

  • کد خبر : 16129
  • ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
از مزرعه تا سفره 30 درصد گندم ایران از بین می‌ رود!
حدود ۳۰ درصد گندم کشور از زمان برداشت تا مصرف خانوار هدر می‌رود و با یکسان‌سازی قیمت آرد و نان می‌توان این هدررفت را کاهش داد.

به گزارش کارمیهن، عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: تازمانیکه یکسان سازی آرد و نان صورت نگیرد و قیمت واقعی برای آرد در نظر گرفته نشود، اصلاح الگوی مصرف عملیاتی نخواهد شد.

به گفته وی، با واقعی شدن قیمت آرد و گندم، الگوی مصرف عملیاتی می شود. در شرایطی که قیمت ارد به طور متوسط هزار تومان داده می شود، مصرف تغییری نخواهد داشت و ارائه بن کارت و دیگر مسائل نمی تواند راهگشا باشد.

هاشمی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل 30 درصد گندم هدر می رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می شود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: در شرایط کنونی 10 تا 1‌0.5 میلیون تن گندم مورد نیاز واحدهای خبازی است که با اصلاح قیمت آرد و نان و جلوگیری از هدررفت آرد، حداکثر گندم مورد نیاز 9 میلیون تن خواهد بود.

لینک کوتاه : https://karmihan.ir/?p=16129

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.