1

با این ماده غذایی التهاب در بدن را کاهش دهید

  • کد خبر : 7479
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۹
با این ماده غذایی التهاب در بدن را کاهش دهید
زیتون و فرآوردههای آن مانند روغن زیتون به‌دلیل ترکیبات مفیدشان، نقش مهمی در کاهش التهاب بدن دارند. مهمترین این ترکیبات شامل اولئوروپئین (Oleuropein) و اولئوکانتال (Oleocanthal) هستند که خاصیت ضدالتهابی قوی دارند و مشابه اثر ایبوپروفن عمل می‌کنند.

به گزارش کارمیهن، این مواد با مهار آنزیم‌های التهابی (مانند سیکلواکسیژناز) به کاهش درد و تورم در مفاصل، تاندون‌ها و بافت‌های آسیب‌دیده کمک می‌کنند.

مطالعات نشان می‌دهند مصرف منظم زیتون یا روغن زیتون فوق بکر در شرایطی مانند:

آرتریت روماتوئید (التهاب مفاصل)

نقرس (تجمع اسید اوریک در مفاصل)

التهاب عضلات و تاندون‌ها

می‌تواند علائم درد و سفتی را بهبود بخشد.

همچنین، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در زیتون (مثل ویتامین E و پلی‌فنول‌ها) با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد، از آسیب اکسیداتیو به سلول‌ها جلوگیری کرده و التهاب مزمن را کاهش می‌دهند.

اگرچه زیتون یک مکمل غذایی مفید است، اما در بیماری‌های شدید روماتیسمی یا التهابی، باید همراه با درمان پزشکی و زیر نظر متخصص مصرف شود.

لینک کوتاه : https://karmihan.ir/?p=7479

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.